top of page

Roze Shirtjes in de late middag

Updated: Dec 7, 2022

Als je niet lang geleden laat uit school in het hoofdgebouw bent geweest, dan heb je ze waarschijnlijk zien rondlopen. Ze dragen soms schmink, lopen in roze shirtjes, en zijn met velen. Ook was er in de cafetaria het podium even versierd met licht, gordijnen en kostuums. Vraag je je af wie dat zijn en wat er aan de hand is? Blijf dan lekker lezen, want ik leg het allemaal uit!


De mensen die je hebt gezien, waren bezig met iets genaamd “ROET”. Duh, het staat namelijk op de mooie roze shirts. Maar goed, je zou dit niet nu aan het lezen zijn als je niet meer wilt weten. Hoop ik. Dus, wat is ROET nou eigenlijk? ROET is een bedrijf dat programma’s en workshops met film, dansen en acteren organiseert.


Voor onze school, is dat voor jongens, meisjes en alles daar tussenin in het eerste jaar op deze school. Iedereen kan zich inschrijven voor een verschillend onderdeel. Bestaande uit film, Grime (schminken) en acteren. Daar ben je dan de dag mee bezig, en dan geef je “grande-finale”, een kleine voorstelling van wat je hebt gedaan.


Dus, ik hoop dat iedereen het heel leuk heeft gehad hiermee, de mensen die mee hebben gedaan, en de mensen die het hebben gezien. En wie weet, misschien zie jij ze volgend jaar rondwandelen in de gang, maar volgend jaar zit jij waarschijnlijk niet meer in klas 1, dus dat is jammer! (Maar dan weet je wel dat roze shirtjes met “ROET” erop geen nieuwe modetrend is die je hebt gemist. :-))


-Charley Aipassa, G2a

71 views0 comments

Recent Posts

See All

Gymnasiummiddag

Drie keer per jaar wordt er op school een gymnasium middag gehouden. Dit is dan een middag of avond waarop er een leuke activiteit wordt gedaan met de gymnasiumklassen. Meestal bestaat het uit een spe

De verkeerslessen op het ATC

Je hebt het misschien al gezien op jouw rooster, van gehoord van anderen of het zelf gehad! De speciale soort lessen die worden gegeven aan het ATC deze weken durende 3 lesuren. Het verkeersproject! W

bottom of page